Virheviesti

• Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 113 tiedostossa /home/verkkokoulu/public_html/verkkokoulu/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_required has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 113 tiedostossa /home/verkkokoulu/public_html/verkkokoulu/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_optional has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 113 tiedostossa /home/verkkokoulu/public_html/verkkokoulu/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 3146 tiedostossa /home/verkkokoulu/public_html/verkkokoulu/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 113 tiedostossa /home/verkkokoulu/public_html/verkkokoulu/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Oppilaitoksille

Ammatillinen verkkokoulu on useiden ammatillisten 2. asteen oppilaitosten yhteinen verkosto ja markkinointikanava. Sen kautta kukin jäsenoppilaitos voi saattaa omaan verkko-opetustarjontaansa yhteisesti kaikkien muidenkin oppilaitosten opiskelijoiden saataville.

Onko oman oppilaitoksesi opiskelija kiinnostunut osallistumaan johonkin Ammatillisen verkkoulun sivuilla näkyvään koulutukseen?

Ole hyvä ja ota yhteyttä kyseisen koulutuksen kuvaussivulla näkyvään vastuuhenkilöön ja sovi opinnoille osallistumisesta sekä kustannuksista. Tarvittaessa löydät sivun valikon kohdasta Yhteystiedot myös tarjoavan oppilaitoksen tarkemmat tiedot.

Partneriksi?

Ammatillisen verkkokoulun opintotarjotin laajentaa oppilaitoksen omaa paikallistarjontaa ja tuo näin opiskelijoille mahdollisuuden osallistua sellaisiin opetussisältöihin, joihin paikallisen oppilaitoksen senhetkistä tarjontaa yllä. Verkoston oppilaitokset voivat myös sopia yhteisestä tarjonnasta ja näin  mahdollistaa harvinaisempien sisältöjen koulutukset, mielekkäät ryhmäkoot sekä omien opetusresurssien järkevän optimoinnin.

Jos oppilaitoksenne on kiinnostunut tuomaan omaan verkko-opetustarjontaansa yhteisesti saataville sekä osallistumaan partneriverkoston toimintaan, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä Ammatillisen verkkokoulun koordinaattoriin:

N N / Suomen Liikemiesten Kauppaopisto
Puh. (09) 140 200