Virheviesti

• Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 113 tiedostossa /home/verkkokoulu/public_html/verkkokoulu/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_required has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 113 tiedostossa /home/verkkokoulu/public_html/verkkokoulu/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_optional has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 113 tiedostossa /home/verkkokoulu/public_html/verkkokoulu/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 3146 tiedostossa /home/verkkokoulu/public_html/verkkokoulu/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 113 tiedostossa /home/verkkokoulu/public_html/verkkokoulu/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Opiskelijalle

Ammatillinen verkkokoulu on useiden eri puolella Suomea toimivien 2. asteen oppilaitosten yhteinen verkosto. Kaikki Ammatillisessa verkkokoulussa mukana olevat oppilaitokset ovat halunneet saattaa osia omasta verkko-opintotarjontannastaan myös Sinun saataville.

Löydät sivujen kautta monipuolista lisätietoa opinnoista, niiden sisällöistä, ajankohdista, vaatimuksista, jne. Helppojen hakutoimintojen lisäksi sivut ohjaavat sinut suoraan kyseistä opintoa tarjoavan oppilaitoksen ilmoittautumisjärjestelmään.

Opintojen haku opintotarjotimen avulla

Opintotarjottimelle kootaan kaikki sellaiset verkoston tarjoamat koulutukset, joihin on vielä ilmoittautumisaika meneillään. Ilman hakuehtoa opinnot tuodaan opintotarjottimelle järjestämisajankohdan mukaisessa järjestyksessä, mutta voit vaihtaa järjestystä esim. sisällön laajuuden tai nimen mukaiseen listan otsikoita klikkaamalla.

Antamalla hakusanoja saat rajattua tarjottimelle tuotavia koulutuksia siten, että kaikki antamasi sanat rajoittavat lisää haettavien koulutusten joukkoa. Jos esimerkiksi annat hakusanoiksi "tietoliikenne tampere", haetaan opintotarjottimelle sellaisia koulutuksia joissa esiintyvät molemmat sanat "tietoliikenne" ja "tampere". Hakutulokset pyritään palauttamaan kiinnostavuusjärjestyksessä siten, että ne koulutukset, joiden avainsanoissa tai nimessä on etsittävä sana, tuodaan tarjottimelle ensimmäisenä ja tämän jälkeen muut koulutukset sanojen esiintymistiheyden mukaisessa järjestyksessä.

Opintokuvauksen painikkeet

Opintotarjottimelta pääset opinnon nimeä klikkaamalla katsomaan sen tarkempia kuvaustietoja. Sivun oikeassa reunassa esitetään seuraavat toimintopainikkeet:

IlmoittauduPainike näytetään silloin, kun opinnolle voi ilmoittautua suoraan verkossa. Painike avaa uuden sivun järjestävän oppilaitoksen omaan palveluun, jonka kautta voit ilmoittautua opinnolle.

LisätietoaPainike avaa uuden sivun järjestävän oppilaitoksen omaan palveluun, jonka kautta saat tarkempaa tietoa koulutuksesta.

Ota yhteyttäPainike avaa lomakkeen, jonka kautta voit lähettää sisältöön tai ilmoittautumiseen liittyviä tarkentavia kysymyksiä opinnosta vastaavalle henkilölle.

Toimi näin, jos opiskelet tällä hetkellä oppilaitoksessa

1. hae: voit hakea sinua kiinostavia verkko-opintoja opintotarjottimelta sanahauilla, jotka kohdistuvat monipuolisesti opintoja kuvaaviin tietoihin.
  2. tulosta: tulosta opintotarjottimen kautta löytämäsi opinnon kuvaussivu.
  3. keskustele: ota tuloste mukaan ja käy keskustelemassa oman opintojesi ohjaajan kanssa. Mieti etukäteen, minkä osan oman tutkintosi sisällöstä voit korvata Ammatillisen verkkokoulun tarjonnalla ja sovi siitä ohjaajasi kanssa.
  4. ilmoittaudu: mikäli opinnon kuvaussivun reunassa on "Ilmoittaudu"-painike, klikkaa sitä, jolloin pääset etenemään opintoa tarjoavan oppilaitoksen ilmoittautumisjärjestelmään. Muussa tapauksessa ota yhteyttä opinnon kuvaussivulla kerrottuun yhteyshenkilöön ja ilmoita hänelle viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä halukkuudestasi osallistua opinnolle. Opintojesi ohjaaja ottaa yhteyttä opinnon yhteyshenkilöön ja sopii järjestäjälle suoritettavasta hinnasta.

Toimi näin, jos et opiskele oppilaitoksessa

2. ilmoittaudu: mikäli opinnon kuvaussivun reunassa on "Ilmoittaudu"-painike, klikkaa sitä, jolloin pääset etenemään opintoa tarjoavan oppilaitoksen ilmoittautumisjärjestelmään. Muussa tapauksessa ota yhteyttä opinnon kuvaussivulla kerrottuun yhteyshenkilöön ja ilmoita hänelle viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä halukkuudestasi osallistua opinnolle. Sinun tulee myös sopia yhteyshenkilön kanssa järjestäjälle suoritettavasta hinnasta.

Sen lisäksi, että Ammatillisessa verkkokoulussa tarjottavat verkko-opinnot voivat olla mielenkiintoinen lisä opintojaan suorittavalle, ne tarjoavat myös hyödyllistä lisäkoulutusta muillekin, jotka ovat kiinnostuneita oman osaamisensa kehittämisestä. Tervetuloa tutustumaan Ammatillisen verkkokoulun ajankohtaiseen koulutustarjontaan!